Skip links

Video

skaber tillidgiver synligheder formidling

Eksempler på animationsvideo

Hvad kan animationsfilm?

Animationsfilm er gode til mange ting. Hvor kliché det end lyder, så er det næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der skal ske i din animationsfilm.

Film med mennesker kan selvfølgelig noget, animationsfilmen ikke kan – bl.a. muligheden for at fremstå mere relaterbar og troværdig som virksomhed.

Men animationsfilm kan også mange ting, som de traditionelle videoer ikke altid kan:

  • Mulighed for unik, visuel stil, så din film skiller sig ud i mængden
  • Formidle komplicerede data og koncepter
  • Forenkling af budskab
  • Visualisere budskabet på en spændende måde
  • Tilpasse stilen til et ønsket udtryk (professionel, humoristiske, uformel, klinisk etc.)
Janus Ikon kopier

Brug for en video?

Skal KonceptLab hjælpe med at inspirere og brainstorme din næste video?
Så lad os aftale et uforpligtende møde enten hos dig eller på vores kontor i Nykøbing, hvor vi serverer kaffen eller teen præcis, som du vil have den.

Spar tid med animationsvideo

Du sparer tid på, at vi ikke skal ud og lave fysiske optagelser hos dig, hvor både du og evt. dine medarbejdere skal sætte tid af til produktionen.

Med en animationsvideo producere vi alt fra vores kontor i Nykøbing – det eneste du skal gøre, er at give os et budskab og nogle krav, vi kan arbejde ud fra.

Video Ikon

Animation dækker over mange underkategorier af animationsstile. Kort sagt betyder ’animere’ at gøre noget levende.  Kendte animationsteknikker dækker bl.a. over 3D, 2D og stopmotion.

Hos KonceptLab tilbyder vi dig skræddersyede 2D animationsvideoer, hvor vi tegner et univers og en stil, som passer perfekt til din virksomhed og budskab.

I mange explainer-videoer, særligt på sociale medier, bruges infografikker til at formidle kompliceret data, viden og information visuelt gennem illustrationer, grafer og andre grafiske repræsentationer.

Infografikkens formål er at gøre tal og tekniske koncepter mere spiselige og interessante for modtageren. Infografik kan bl.a. bruges i rene animationsvideoer eller som supplement i rigtige videoer.

Har du et komplekst budskab, vi skal have skåret ud i pap? Så lad os tegne unikke infografikker til din video.

Det er nemmere end du tror (for dig).
Du skal nemlig ikke sætte særlig meget tid af.

  1. Vi tager en kort snak om din virksomhed og et ønsket budskab.
  2. Vi udvikler et story board og en stil, som vi sender til gennemgang hos dig.
  3. Vi animerer videoen og får produceret speak hvis nødvendigt.
  4. Vis sender den endelige animationsfilm til gennemgang hos dig.

Har du husket annonceringen?

Husk, det er ikke altid nok bare at lægge din video på Facebook og så regne med, at alle ser den. Vi anbefaler, at du også bruger betalt annoncering til at få videoen længere ud til målgruppen.

Annoncering på sociale medier kan være en uoverskuelig proces, men heldigvis hjælper vi gerne med at sætte dine annoncer op.)

Klik her
Drag