Skip links

Indhold

skal være uniktskal være interessantskal være releterbart

Hvorfor er indholdet vigtigt på sociale medier?

Indholdet på sociale medier er alfa og omega.
På alle sociale medier gælder nemlig én regel: Vil du blive set, skal du ikke være bange for at skille dig ud.

I mange tilfælde, vil du opleve at blive belønnet, hvis du tør løbe en risiko og levere noget unikt indhold af høj kvalitet til dine følgere:

  • Flere delinger af opslag
  • Større organisk rækkevidde
  • Nye følgere/potentielle kunder
  • Værdifuld data om dine følgere/kunder
  • Flere besøg på hjemmeside

En god strategi kan være, at følge med i, hvad konkurrenterne gør i deres digitale markedsføring – for det kan I jo gøre meget bedre, ikke sandt?

SoMe Ikon kopier

Brug for hjælp til sociale medier?

Skal KonceptLab lægge en strategi til dine sociale medier?
Vi tager os f.eks. af planlægning, video, foto, tekster og annoncering – du skal bare godkende og fokusere driften af din virksomhed.

Eksempler på videoer
til sociale medier

Hvad tilbyder vi?

Videoer er det mest effektive format på sociale medier, fordi du hurtigt og nemt kan kommunikere et budskab til modtageren på et væld er sjove, spændende eller anderledes måder.

Her kan du læse mere om vores SoMe-videoer og hvilke forskelle de kan gøre for dig. 

Selvom videoer er et effektivt udgangspunkt på sociale medier, kan du også komme langt med grafiske opslag.

Med grafiske opslag skelner vi mellem æstetiske, flotte fotos og grafiske opsætninger med farver, former og tekst. De to metoder kan sagtens kombineres og der er mange muligheder.

Kort sagt er grafiske opslag effektive til de små, korte budskaber, som næsten kan opsummeres i én overskrift: f.eks. tilbudsopslag eller små nyheder.

Det er ikke nok kun at have styr på videoen eller billedet til dit opslag. Opslagsteksten er der, hvor modtageren søger den sidste vigtige eller bekræftende information, så derfor har du brug for en superskarp SoMe-venlig opslagstekst.

En god opslagstekst bruger korte sætninger, små afsnit og tilpas med emojis, så teksten skaber blikfang uden at blive for distraherende for læseren.

Det er essentielt, at dit profilbillede og coverfoto er up to date samt fremstår superskarpt og passer til din virksomhed. Profilbilledet er det allerførste dine modtagere vil huske og genkende jer for.

Husk at om-afsnittet er lige så vigtigt – det er her jeres målgruppe vil søge den første, hurtige information om, hvem I er så virksomhed. Det er derfor vigtigt at overveje præcis, hvordan det lille tekststykke bedst repræsenterer din virksomhed.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

  • Opsætning af ny profil
  • Åbningstider
  • Autosvar på Messenger

Video til sociale medier

Med en SoMe-video (kort video til sociale medier) fra KonceptLab når dit budskab effektivt ud til dine kunder.

Lad os aftale et uforpligtende møde enten hos dig eller på vores kontor i Nykøbing, så vi kan brainstorme dinn næste SoMe video.

Klik her
Drag