Skip links

Illustrationer

giver synlighedformidler effektivter helt unikke

Eksempler på illustrationer

Hvad kan illustrationer gøre for din markedsføring?

Illustrationer vinder mere og mere ind i virksomhedernes kommunikation – hvad enten det er i videoer eller i andet grafisk materiale.

Illustrationer er perfekte til at give din virksomhed et unikt præg i al jeres markedsføring. Illustrationer kan bruges på hjemmesiden, jeres sociale medier, i trykte materialer, videoer og meget mere!

En illustration kan formidle mange ting, men begrænser sig ikke kun til virkeligheden. En tegning kan fortælle om virksomhedens fremtid, visioner og drømme – der bliver med andre ord ikke sat grænser.

Skal vi svinge blyanten og tegne nogle flotte illustrationer til din markedsføring? Så hiv fat i os og lad os tage en uforpligtende snak om dine idéer.

Grafisk ikon kopier

Vi laver illustrationer til ALLE formål.

Illustrationer kommer i mange variationer og kan bruges til mange forskellige ting. Vi finder eller udvikler en passende stilart, som passer perfekt til lige netop dit projekt.

Nedenfor kan du se, nogle af de typer illustrationer vi tilbyde, men står du med et helt særligt projekt, skal du ikke tøve med at tage fat i os.

 • Maskot
 • Teknisk illustration
 • Kort
 • Ikoner
 • Tegneserie
 • Animation

Brug for en illustration?

Har du brug for lækre illustrationer til at gøre din markedsføring mere interessant og unik? Så er du meget velkommen til at kontakte os.
Hos KonceptLab finder vi sammen med dig frem til det perfekte udtryk til dine illustrationer.

Hvad er inforgrafik?

Forklarende grafikker til komplicerede budskaber.

En infografik er perfekt til at forklare og skabe overblik over komplicerede idéer og koncepter. Det er nemmere for modtageren at huske og forstå et budskab, hvis det bliver præsenteret visuelt.

Infografikker er en blanding af værdigivende illustrationer og grafiske elementer, som underbygger en række informationer på en letforståelig måde.

Infografikker kan både serveres som billeder eller som video. Infografikker i billeder er gode til de små mængder informationer, mens videoformatet er godt til at forklare en større mængde information.

Grafikkerne i infografikker kan komme til udtryk på mange måder afhængigt af informationen. Er det meget teknisk med mange tal og data, vil vi bruge grafer og diagrammer til at gøre daten letfordøjelig. Skal et koncept forklares, kunne vi gøre det med illustrationer, der formidler et forløb – ligesom illustrationerne i IKEA byggevejledninger gør det.

Simone Ikon kopier
 • Letforståelige
 • Hurtige at overskue
 • Effektiv storytelling
 • Vækker nysgerrighed
 • Budskabet huskes lettere

Brug for en flot hjemmeside?

Har du brug for en ny hjemmeside eller er det blevet tid til at give den gamle en tiltrængt opgradering?
Så er vi klar til at hjælpe.

Hos KonceptLab producerer vi både nye hjemmeside og optimerer eksisterende hjemmesider i et tæt samarbejde med dig gennem hele processen.

Klik her
Drag