Skip links

Vi er

dygtigesjovesøde

Kim

Kæmpe madelsker, højbedsdyrker og mysterieskaber.

For Kim begyndte Karrieren med radio, hvor han for alvor fik smag for kommunikation og formidling. Men de sociale mediers indtog fik ham til at indse, at selvom den eksterne kommunikation er blevet lettere for mange virksomheder, så er konkurrencen om kundernes opmærksomhed også vokset. Kims mission er ikke kun at skabe markedsføring, men at bringe mennesker i spil.

Kim har arbejdet med reklame og markedsføring siden 90erne, og har opbygget stor journalistisk erfaring. Han har desuden diplom i ledelse og en MBA-uddannelse (Master in Business Administration).

Janus

Sci-Fi nørd,  horror-enthusiast og hjemmeoplært havemand.

Janus har altid fundet en måde at tilføre et kreativt twist til de mange projekter, som han gennem tiden har arbejdet med. Og med ’mange’ projekter, så mener vi mange – han har nemlig over 27 års erfaring som videoproducer og grafiker.

For Janus er det kreative input essentielt, når han laver videoer for virksomheder. Der sker nemlig ikke noget ved at tænke ud af boksen – for på sociale medier skal virksomheder skille sig ud blandt mange konkurrenter, og her er Janus specialist i at præsentere virksomheder fra en unik og interessant vinkel.

Simone

Passioneret kattedame, afhængig af energidrikke og dedikeret kontor-DJ.

Siden Simone kunne holde en blyant, har hun tegnet. Hendes passion er ikke blevet mindre med årene, og tegneriet blev også indgangsvinklen til hendes professionelle liv i kommunikations- og grafikerbranchen.

Som multimediedesigner fik hun øjnene op for grafisk design og visuel kommunikation.
I sit daglige arbejde bringer hun hele tiden sine kompetencer som grafiker, tegner og digital kommunikatør i spil. Hendes mission er at hjælpe virksomheder med at finde og styrke deres digitale identiteter og online stemmer.

Klik her
Drag