Skip links

Grafisk design

er genkendeligtfremkalder følelserer troværdigt

Eksempler på logoer

Eksempler på tryksager

Hvorfor er grafisk design vigtigt?

Godt grafisk design kan:

  • gøre din virksomhed genkendelig
  • gøre din virksomhed mere troværdig
  • kan understøtte din virksomheds fortælling
  • kan fremkalde følelser hos dine kunder

Din virksomheds grafiske udtryk er vigtigt ift., hvordan I fremstår overfor kunder og potentielle kunder. Jeres designkoncept skal udtrykke det, kunderne i jeres virksomhed typisk efterspørger.

Hvad efterspørger kunderne?

Sætter jeres kunder stor pris på den professionelle service i virksomheden, kan dette komme til udtryk i et stilrent, seriøst design – evt. ved brug af køligere, nedtonede farver.

Værdsætter kunderne en mere uformel og åben relation til din virksomhed, kan dette formidles gennem brug af flere farver, utraditionelle fotos og et mere legende grafisk design.

Grafisk ikon kopier

Brug for inspiration?

Har du brug for inspiration og rådgivning om, hvilke grafiske løsninger, der ville fungere bedst til din virksomhed og dine kunder?
Så vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak med dig, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi har en bred viden om mange brancher og deres kunder, og har derfor også stærk indsigt i, hvilke grafiske løsninger til markedsføring, der giver mest mening at bruge for den enkelte branche.

Vi kan opdatere din virksomheds eksisterende grafiske identitet eller designe et helt nyt grafisk udtryk, som repræsenterer din virksomhed på den bedste måde.

Ingen designløsning er for stor eller lille – vi hjælper med at skabe den grafiske røde tråd mellem din online og offline tilstedeværelse.

Hvilke grafiske løsninger tilbyder vi?

Simone Ikon kopier

Video til sociale medier

Med en SoMe-video (kort video til sociale medier) fra KonceptLab når dit budskab effektivt ud til dine kunder.

Lad os aftale et uforpligtende møde enten hos dig eller på vores kontor i Nykøbing, så vi kan brainstorme dinn næste SoMe video.

Klik her
Drag