Skip links

Hjemmesider

er professionelleskaber kundetillidformidler effektivt

Eksempler på hjemmesider

PVM.dk

En hjemmeside, der skiller sig ud

Hos KonceptLab helt sikkert en løsning til dig.

Vi skræddersyer en aftale til dit budget og dine krav til en ny hjemmeside.

Vi sørger for din nye hjemmeside har et lækkert, responsivt design, som er tilpasset alle slags skærme som computer, tablet og mobil.

Hvad tilbyder vi?

 • Responsivt design
 • SEO
 • GDPR og Cookie-håndtering
 • Opsætning af Google Analytics
 • Hosting af hjemmesiden
 • Kontaktformularer
 • Link til sociale medier
 • Brugervenligt CMS-system
 • Løbende vedligeholdelse
 • Køb af domæne
 • Produktion af tekster, billeder og videoer
Hjemmesider Ikon kopier

Du bestemmer selv om du bare vil have en ny hjemmeside eller om du vil indgå en vedligeholdelsesaftale med os. Her sørger vi for at hjemmesiden hele tiden er opdateret med de rigtige plugins og hele tiden er online. I en vedligeholdelsesaftale tager vi os også af gebyrer for både domæne og webhotel.

Du kan få det præcis, som du ønsker- sammen finder vi den rigtige løsning for dig.

Brug for en hjemmeside?

Har du brug for en ny hjemmeside eller er det blevet tid til at give den gamle en tiltrængt opgradering? Så er vi klar til at hjælpe.
Hos KonceptLab producerer vi både nye hjemmeside og optimerer eksisterende hjemmesider i et tæt samarbejde med dig gennem hele processen.

Hvad er domæne og webhotel ?

Når det kommer til hjemmesider, er der to særlige begreber, som du ikke kan undgå at stifte bekendtskab med:

Kim Ikon kopier

Et domæne er det unikke navn, som du har valgt til din hjemmeside: www.ditdomæne.dk

Det giver som regel mening, at domænet er navnet på din virksomhed eller meget tæt op ad, så kunderne nemt kan finde jer.

Et domæne skal købes ved registrering og det fortsatte ejerskab koster herefter et årligt gebyr. Hertil kan et domæne købes med .dk, .com, .net osv.

Et webhotel er kort sagt en plads på en server, hvor din hjemmeside hele tiden er forbundet til internettet. På denne server ligger alle dine informationer, filer, billeder og videoer, som er knyttet til din hjemmeside.

Du betaler et løbende gebyr (årligt/månedligt) for denne serverplads, og det fungerer i bund og grund som at leje et værelse på et hotel – deraf navnet webhotel.

Processen ved ny hjemmeside

Vi begynder med en dialog med dig, hvor vi afklarer dine ønsker og behov for en ny hjemmeside.

Som ekstra forarbejde udarbejder vi en analyse af virksomheden, kundetyper og branchen for at afklare, hvilke tendenser der går igen på konkurrenternes hjemmesider og hvad kunderne har brug for.

Ud fra vores analyser og snakke i forarbejdet laver vi et simpelt overblik over hjemmesidens layout og design.

Det er her vi planlægger indhold som video, billeder og tekst. Vi tilbyder selvfølgelig gerne at komme ud til din virksomhed og skyde nogle lækre fotos og videoer til hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at levere indholdet selv.

Ønsker du, at vi producerer teksterne til din hjemmeside, er det intet problem. Vi laver en skarp research af netop dine produkter og services som udgangspunkt for teksterne.

Vi sender løbende udkast til dig, så du kan være med til at give dit input, så hjemmesiden får det helt rigtige visuelle udtryk og fungerer, som den skal.

Når alt er godkendt, lancerer vi hjemmesiden, så den kommer online på det store internet. Herefter bestemmer du selv, om du vil stå for vedligeholdelsen af hjemmesiden eller om vi skal tage os af det, så du hele tiden er sikret, at hjemmesiden fungerer, som den skal.

Skal vi hjælpe dig med en ny hjemmeside?

Så inviterer vi på en god kop kaffe og en uforpligtende snak om dine hjemmesidedrømme.

Vi tager også meget gerne en tur hen til dig, hvis det passer bedre, så håber vi, at du giver kaffen.

Klik her
Drag