Skip links

Video

skaber tillidgiver synligheder formidling

Eksempler på præsentationsvideo

Hvorfor præsentationsvideo?

Du ved aldrig 100%, hvor dine potentielle kunder støder på din virksomhed første gang. Til gengæld kan du godt regne med, at størstedelen af dine fremtidige kunder på et eller andet tidspunkt vil besøge dine sociale medier eller hjemmeside.

Med en præsentationsvideo kan du tage styringen over dit førstehåndsindtryk, når dine kunder møder din virksomhed på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, din hjemmeside osv.

Janus Ikon kopier

Brug for en video?

Skal KonceptLab hjælpe med at inspirere og brainstorme din næste video?
Så lad os aftale et uforpligtende møde enten hos dig eller på vores kontor i Nykøbing, hvor vi serverer kaffen eller teen præcis, som du vil have den.

Hvem er I?

Det har I nok helt styr på i din virksomhed – så vis det til kunderne!

Præsentationsvideoen er nemlig et effektivt værktøj til at skabe relationer til kunderne – uden at sidde overfor dem. I videoen får du mulighed for at vise hvem din virksomhed er, hvad I tilbyder og hvilken forskel jeres service eller produkt gør for jeres kunder.

Det er her du viser, om I lægger vægt på professionalisme, uformelle relationer, faglighed, ærlighed, humor eller andre centrale værdier i jeres virksomhed.

Alt dét, der gør din virksomhed troværdig.

Med vores særlige optageteknikker, lys, lyd og musik hjælper vi med at understrege de ønskede værdier, så modtageren står tilbage med et godt indtryk af jeres virksomhed.

Du har fået produceret en skarp præsentationsvideo – men hvad så nu?

Præsentationen af din virksomhed kan lægges ud på alle digitale kanaler, så målgruppen ikke overser den, når de støder på din virksomhed.

Har din virksomhed en hjemmeside? Så er det bare med at lægge videoen ind!

Er virksomheden repræsenteret på Facebook, Instagram, LinkedIn eller YouTube? Afsted med præsentationsvideoen.

Har du meget at vise og fortælle i din præsentationsvideo? Bare rolig, det åbner bare op for flere muligheder!

Vi kan nemlig klippe en lidt kortere version af præsentationsvideoen til sociale medier – en slags appetizer. Så lægger du blot den lange version på hjemmesiden, hvor modtageren har mere overskud til at se den frem for, hvis de stødte på den på Facebook.

Har du husket annonceringen?

Husk, det er ikke altid nok bare at lægge din video på Facebook og så regne med, at alle ser den. Vi anbefaler, at du også bruger betalt annoncering til at få videoen længere ud til målgruppen.

Annoncering på sociale medier kan være en uoverskuelig proces, men heldigvis hjælper vi gerne med at sætte dine annoncer op.

Klik her
Drag