Skip links

CASE

Østergades El

Lokal markedsføring med video

Østergades El er en elektrikervirksomhed, der holder til i Maribo på Lolland. De brander sig stærkt på, at være lokale med både private kunder og erhvervskunder.

Som mange andre håndværksvirksomheder var Østergades El udfordret af, at markedsføring på sociale medier er en tidskrævende, besværlig (men også nødvendig) indsats.

Derfor har det i nu 6 år (anno 2023) været KonceptLabs opgave at håndtere markedsføringsindsatser på hovedsageligt Facebook, så elektrikerne i steder kunne fokusere på deres arbejde og kunderne.

Video Ikon

Eksempler på videoer

Vi tager med på job

Et par gange om året tager vi med elektrikerne på arbejde og filmer spændende projekter eller indhold, der reflekterer både deres typiske eller atypiske arbejdsopgaver.
Herefter producerer vi videoer til sociale medier, som efterfølgende bliver annonceret på hovedsageligt Facebook og Instagram.

Formålet er at skabe både synlighed og relationer gennem ærlig video-markedsføring, som møder kunder og potentielle kunder i øjenhøjde.
I hverdagen har Østergades El også mulighed for at kontakte os i forbindelse med særlige events, projekter eller sponsorater, som de ønsker markedsført på sociale medier – enten som foto eller video.

I enkelte tilfælde har vi også produceret avisannoncer og andet trykt materiale, når behovet er opstået. 

Janus Ikon kopier
Klik her
Drag