Skip links

CASE

Slagter Zangenberg

Kunsten at skille sig ud i mængden

Når Bo fra Slagter Zangenberg ringer til os, så er det som regel, fordi han har brug for en skæv idé til sin markedsføring på sociale medier. Gennem årene har vi produceret mange vilde og skøre videoer, som har fået god respons og skabt engagement fra Bos følgere på både Instagram og Facebook. Der er intet traditionelt over Slagter Zangenbergs markedsføring.

Dødens Pølse
Af flere omgange har vi lavet markedsføring omkring Dødens Pøle. Selve konceptet udviklede vi i samarbejde med Bo, der havde lavet en serie af ekstremt stærke pølser. Gennem tiden er det blevet til en række videoer, konkurrencer og LIVE-udsendelser omhandlende Dødens Pølse – enkelte gange med Bo i fuld djævle-udklædning.
Vinklen er altid skæv, humoristisk og til tider lige på grænsen – præcis som Bo foretrækker det.

Video Ikon

Eksempler på videoer

Vi klarer det meste

LIVE-udsalg
Da Corona stadig fyldte en del i det danske samfund og resten af verden måtte flere virksomheder blive kreative, når det kom til at vedligeholde et fornuftigt salg. Mange virksomheder tyede til LIVE-salg på særligt Facebook og Slagter Zangenberg var ingen undtagelse.

Af flere omgange, særligt op til jul og nytår, afholdte vi LIVE-salg, hvor kunderne kunne købe forskellige udskæringer, hjemmelavet pålæg og andre produkter live via Facebook.

Aprilsnar
Bo Zangenberg lader ikke en mulighed for et sjovt indslag løbe sin næse forbi. Derfor er det snart blevet en tradition, at telefonen ringer et par uger før 1. april, da det er tid til, at vi skal finde på årets Zangenberg-aprilsnar.
I 2022 brugte vi greenscreen til at redigere en video af Bo stående ved siden af en elefant, da han nu skulle til at sælge elefantkød.

I 2023 var miljøbevidsthed et stort tema, for nu skulle Slagter Zangenberg til at sælge Zangenberg Zhakes. Zangenberg Zhakes var nemlig lavet af rester, som man kunne indlevere efter en fest, hvorefter Bo med stort velbehag ville blende dem til unikke, proteinrige shakes, som han kunne sælge i slagterbutikken. Intet skulle gå til spilde!

Simone Ikon kopier
Klik her
Drag